Metal Gear Solid 3 - Silent Hill 2

Nyversjonene av Metal Gear Solid 3 og Silent Hill 2 kommer i år

PlayStation røpet lanseringsplaner.

Konami

TLDR

  • Konami vil tilsynelatende slippe nyversjonene av Metal Gear Solid 3 og Silent Hill 2 i løpet av 2024.
  • Metal Gear Solid Delta: Snake Eater kommer med oppgradert grafikk, men beholder det originale stemmeskuespillet, og vil bli tilgjengelig på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.
  • Silent Hill 2, som utvikles av Bloober Team, vil først være en konsolleksklusiv på PlayStation 5 i ett år før den muligens kommer til Xbox.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Konami pusler i disse dager med nyversjoner av både Metal Gear Solid 3 og Silent Hill 2. Utvikleren har foreløpig ikke sagt noe om når vi kan forvente disse, men nå har PlayStation kommet utålmodige spillere til unnsetning.

En videooversikt over spill som ankommer PlayStation 5 i 2024 trekker nemlig frem både Metal Gear Solid Delta: Snake Eater og Silent Hill 2. Nøyaktige datoer ble ikke delt, men da er planen i hvert fall å lansere dem i løpet av året.

I hvert fall om vi kan tro Sony.

PlayStation-makeren bør være å regne som en pålitelig kilde, men har tidligere vært litt for rask på labben med å dele lanseringsvinduer. For å være helt sikker kan det derfor lønne seg å vente på lyd fra Konami.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater pusser opp det kritikerroste eventyret med Naked Snake i hovedrollen. Vi har tidligere fått en kikk på den oppgraderte grafikken, mens stemmeskuespillet blir akkurat det samme som i originalen. Nyversjonen kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Silent Hill 2.
Konami

Silent Hill 2 ble omsider kunngjort høsten 2022, etter mange år med rykter. Oppussingen – som utføres av Bloober Team – kommer til PC og PlayStation 5, og blir konsolleksklusiv i ett år før den tilsynelatende kommer til Xbox.

LES OGSÅ: Her er spillene vi gleder oss til i januar »

Siste fra forsiden