E3 2021 - Far: Changing Tides

Nydelige Far: Lone Sails får en oppfølger

Se traileren for eventyrspillet Far: Changing Tides.

Far: Lone Sails er et lite eventyrspill som vi har latt oss imponere av tidligere. Nå er en oppfølger på vei, og den første traileren for Far: Changing Tides ble avduket under søndagens PC Gaming Show.

Far: Changing Tides.
Frontier Foundry

Spillet fortsetter i forgjengerens fotspor, og utvikler Okomotive ber spillere nok en gang om å styre en slags båt gjennom en postapokalyptisk verden. Skuta går dit den vil, og din jobb er å ordne opp i lekkasjer, motorproblemer og lignende.

Far: Changing Tides beskrives som et avslappende og lett tilgjengelig eventyr for alle. Her er fokuset først og fremst å la seg transportere til spillets flotte verden, mens man pusler med oppgaver som ifølge utvikleren altså ikke skal være så stressende.

Litt sånn var det med seriens første innslag også, hvis mobilutgave ble anbefalt av vår egen Gøran Solbakken i fjor høst.

– Det er aldri spesielt vanskelig, men det er heller ikke den utfordringen som er hovedfokuset i spillet. Det er den eventyrlige og rare reisen, og historien som fortelles underveis. Du seiler over øde områder, du må overkomme hindringer og se en ganske interessant fortelling utfolde seg gjennom ruiner og andre ting.

Her finner du alle nyhetene fra årets E3-sirkus »

Siste fra forsiden