Nye Black Ops-kart bekreftet

Det ferskeste Call of Duty får snart mer innhold.

Det har gått rykter om at en kartpakke ved navn Escalation var på vei til Call of Duty: Black Ops. Disse har nå blitt bekreftet via Xbox 360-bloggen Major Nelson. Det melder Eurogamer.

Svarte operasjoner.

Her får vi levert fire nye kart og det som skal være en storslagen zombieopplevelse med nye spillbare figurer.

Hotellkartet er satt til taket på et cubansk luksushotell og casino. Convoy gir oss nærkamper i området rundt en amerikansk militærkonvoi som har blitt tatt i bakhold. Zoo finner sted i en forlatt sovjetisk dyrepark, mens Stockpile er i en russisk bondelandsby der det er mistanke om en produksjonsfabrikk for masseødeleggelsesvåpen.

Vi har ikke fått vite noe mer om zombieinnholdet, eller hvor mye pakken vil koste.

Escalation kommer 3. mai, og er da eksklusiv til Xbox 360. Det er ikke kjent hvis og når kartene kommer til PlayStation 3 og PC.

Vi anmeldte Black Ops da det kom ut i november, og vi lot oss ikke helt frelse av siste Call of Duty-utgave.

– Det bør ikke være noen tvil om at det ligger kvalitet i bunnen av Black Ops. Spillet rekker likevel aldri helt opp. Litt av grunnen til dette er mangelen på det ekstraordinære, men det kanskje største problemet er at med mindre du kjøper spillet for den rundt åtte timer lange enspillerdelen, ser jeg ingen grunn til å bytte ut Modern Warfare 2, skrev vår skytespillekspert, Marius Jentoftsen.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden