Nye Coded Arms-spill på vei

Konami har kunngjort at de vil lansere to nye Coded Arms-spill - ett til PS3, og ett til PSP.

I Coded Arms: Assault for Sony PlayStation 3 spiller du en hacker som må gå inn i en virtuell verden for å ta knekken på et ondsinnet internasjonalt selskap. Hele spillet foregår i denne virtuelle verdenen, som frembringes ved hjelp av Epic sin stadig mer populære Unreal Engine 3. Spillets flotte miljøer skal være ødeleggbare, slik at du for eksempel kan skyte bort gjenstandene fiendesoldatene prøver å søke ly bak.

Det er alltid hyggelig å kunne fortelle om spill som tillater kooperativt spill, og i Coded Arms: Assault kan opp til fire spillere kjempe seg vei gjennom kampanjen sammen. Om du foretrekker litt mer tradisjonell flerspiller, kan du glede deg til at opp til 16 spillere får kjempe mot hverandre over nettet. Spillet kommer selvfølgelig med massevis av moduser, og vi får også bruke flere forskjellige kjøretøy.

Coded Arms: Contagion er det andre spillet i denne serien som Konami har på trappene. Dette kommer til PSP, og er (som Assault) et førstepersons skytespill hvor du sendes inn i en virtuell verden for å ordne opp i saker og ting. Her må du hindre kyber-terrorister i å utføre slemme, terroristaktige ting inne i et militært øvingsprogram som kalles A.I.D.A.

Konami lover varierte utfordringer og brett som består av både store, åpne områder og klaustrofobiske korridorer. Dessuten får vi omfattende flerspillermuligheter for opp til åtte spillere (både onlinebasert og over lokalt nett), og spillerne får mulighet til å kjempe alle mot alle eller danne lag.

Siste fra forsiden