Nye detaljer om Star Wars: Battlefront

LucasArts har offentliggjort ny informasjon om deres forsøk på å lage Battlefield 1942 i Star Wars-universet.

I fjor kunne vi fortelle at LucasArts var i ferd med å lage et lagbasert krigsspill basert på Star Wars-universet. På det tidspunktet hadde imidlertid LucasArts ikke offentliggjort særlig mye informasjon om spillet. Nå har de lagt ut en pressemelding som forteller litt om hvordan spillet kommer til å arte seg.

Gameplayet i flerspiller vil minne om det vi kjenner fra Battlefield 1942. Dette er et lagbasert onlinespill hvor handlingen foregår på store, åpne utendørskart. Lagene vil ha flere kjøretøy tilgjengelig, samtidig som spillere vil kunne bruke ulike våpenstillinger rundt om på landskapene.

Spillets slag foregår på over 15 kart fordelt på 10 kjente planeter, inkludert Hoth, Geonosis, Yavin, Tatooine og Naboo. Spillere vil kunne velge mellom 20 spesialiserte klasser fordelt på spillets fire fraksjoner (som er opprørerne, imperiet, droider og kloner). Naturligvis er det mulig for spillerne å bruke kjøretøy fra Star Wars-universet, og disse inkluderer AT-ST, X-Wing og svevesykler.

I tillegg til de mer ordinære spilltypene kommer Star Wars: Battlefront med et spilltype som heter "conquest". Her kommer det et strategisk aspekt inn i bildet. I denne spilltypen prøver lagene å ta over hele galaksen. Etter at hvert slag er over vil vinneren få en spesiell bonusegenskap som kan brukes i de kommende slagene.

Spillet kommer til PC, PlayStation 2 og Xbox. På konsoll vil det være mulig å spille sammen med 16 andre over nettet eller 32 andre over LAN. PC-eiere vil ha mulighet til å spille med 32 spillere på nettet eller 64 over LAN. Alle tre versjonene vil støtte "voice chat". Star Wars: Battlefront vil også kunne spilles i enspiller.

Siste fra forsiden