Nye eventyr for Ratchet, Clank, Jak og Daxter

Sony har fortalt at det jobbes med nye etterfølgere til Ratchet & Clank og Jak & Daxter, og begge spillene skal komme i salg i år.

Begge titlene utvikles av de samme som gjorde de vellykkede forgjengerne (Naughty Dog og Insomniac Games), og i følge en talsmann fra Sony er de begge ventet i salg allerede til høsten. Sony har ikke vært særlig ivrige etter å gi ut detaljer om spillene, og vi antar at vi må vente til årets E3-messe før vi får noen spennende detaljer å fortelle dere. Etter skjermbildene å dømme ser de ikke ut til å inneholde noen radikale forandringer i forhold til de populære forgjengerne.

Det har lenge versert rykter om etterfølgere, og i begynnelsen av januar fortalte vi at en journalist for det svenske spillbladet SuperPlay hadde fått en liten titt på Jak III på et besøk hos Naughty Dog. Nå som ryktene er bekreftet av Sony er det bare for plattformentusiaster å glede seg.

Forgjengerne er nemlig noen av tidenes flotteste plattformspill. Jak II gav vi karakteren 8 i vår omtale, og ble beskrevet som er et svært godt valg om du ikke har noe i mot enkelte svakheter. Ratchet & Clank: Going Commando fikk en sterk 9'er, og omtalen konkluderte med at spillet sannsynligvis var fjordårets beste plattformspill. Du kan lese begge omtalene fra lenkene under.

Siste fra forsiden