Microsoft Flight Simulator

Nye Microsoft Flight Simulator lover samarbeid med fansen, samt støtte for modifikasjoner

Alfa- og betatester kommer etter hvert.

Microsoft

En av overraskelsene fra årets E3-messe var kunngjøringen av et nytt Microsoft Flight Simulator-spill. Den populære simulatorserien vil etter planen gjøre comeback neste år, og mens de fleste detaljene fortsatt holdes hemmelig har utvikleren delt litt om planene rundt spillet.

Modifikasjoner og testfaser

Se kunngjøringstraileren for Microsoft Flight Simulator. (Video: Xbox)

På sine nettsider retter Microsoft Flight Simulator-teamet en stor takk til fansen for E3-kunngjøringens positive mottakelse. Som utvikleren forteller ville det ikke vært mulig å fortsette med serien uten støtte fra fans, og med det som bakgrunn er målet å jobbe tett med spillerne.

Blant annet vil nye Microsoft Flight Simulator inkludere støtte for modifikasjoner, med både fanskapt innhold og utvidelser laget av tredjepartsutviklere. Akkurat hvordan dette vil fungere må vi vente å se, og nye detaljer skal etter planen avsløres en gang i august.

Da vil teamet også fortelle mer om spillets Insider Program og planlagte testfaser. Ved å melde seg inn i programmet, via spillets nettsider, mottar man diverse informasjon om Microsoft Flight Simulator etter hvert som den blir tilgjengelig, og får sjansen til å delta på både alfa- og betatesting av spillet.

– Målet vårt er å sørge for at alle får være med gjennom Preview Programmet. Det betyr imidlertid ikke at alle får ta del i hver testrunde, påpeker utvikleren.

Flysimulator for alle

– Ingen piloter etterlatt, lover utvikleren.
Microsoft

Videre forteller teamet at det legger et stort fokus på tilgjengelighet. Håpet er at alle skal få muligheten til å oppleve spillet, uansett hvilke forutsetninger man har, og støtte for så mange kontrolleroppsett som mulig vil inkluderes.

Microsoft Flight Simulator er bekreftet for PC og Xbox One, og blir en del av Xbox Game Pass-tjenesten. En offisiell slippdato er ikke bekreftet, men som nevnt skal det slippes en gang til neste år.

Fikk du med deg alle nyhetene fra årets E3?
Les hva som skjedde på vår samleside for messa »

Siste fra forsiden