Nye Pirates of Caribbean-spill på vei

Buena Vista Games har kunngjort at de vil stå for spillversjoner av Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest til DS og PSP, samt neste-generasjons konsoller.

En av de mest populære filmene fra 2003 var Pirates of the Caribbean, hvor kaptein Jack Sparrow (Johnny Depp), Will Turner (Orlando Bloom) og Elizabeth Swann (Keira Knightley) kjempet mot onde spøkelsespirater og jaktet på enorme skatter. Nå er gjengen snart tilbake - Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest er i øyeblikket i ferd med å filmes inn i Los Angeles, og filmen skal ha premiere i juli neste år.

I den forbindelse har Buena Vista Games naturligvis kunngjort flere spill basert på filmen, hvor vi får spille som Jack Sparrow, Will Turner og Elizabeth Swann mens de utforsker og kjemper seg gjennom Karibia, både til havs og på land. Spillene vil ikke bare inneholde "spennende øyeblikk fra filmen", men vil også tilby nye eventyr og områder inspirert av Pirates of the Caribbean-universet.

Det ser ut til å være snakk om to separate spill, utviklet av to separate selskap. Griptonite Games vil lage et spill til Nintendo DS og Sony PSP, mens Eurocom vil stå for en versjon til neste-generasjons konsoller. Begge spillene skal lanseres omtrent samtidig med filmen.

Siste fra forsiden