Pokémon Snap

Nye Pokémon Snap har fått slippdato

Fotografisimulatoren kommer til Nintendo Switch i april.

Det nye Pokémon Snap-spillet – inspirert av Nintendo 64-klassikeren fra 1999 og kun kalt New Pokémon Snap – har fått en slippdato. Med en flunkende ny trailer for spillet kunngjorde Nintendo at det blir å finne på Nintendo Switch fra 30. april.

Spillere får besøke mange ulike omgivelser på jakt etter Pokémon å fotografere.
Nintendo

I videoen – som du kan se øverst i artikkelen – får vi se nok en smakebit på den nye Pokémon Snap-opplevelsen. Spillere plasseres i et slags kjøretøy, og geleides gjennom jungel, ørken, på sandstrender og over fjelltopper på jakt etter Pokémon å ta bilde av.

Spillet er satt til en øygruppe kalt Lental, der man får møte på Professor Mirror, som er figuren spillere må imponere med fotograferingsevnene sine. Monstrene dukker opp alene eller i grupper, og målet er å bruke ulike gjenstander og triks for å oppnå perfekte blinkskudd.

Videoen viser også et utvalg av de mange monstrene man må forsøke å knipse bilder av. Her er gamle kjenninger fra de første Pokémon-spillene, samt en rekke beist som har kommet til i løpet av Pokémon-seriens nyeste innslag.

Til slutt har The Pokémon Company hintet om en mystisk hemmelighet i Lental-regionen. Det finnes nemlig Pokémon som gløder i nattemørket, og disse må fotograferes for å løse mysteriet.

LES OGSÅ: Nintendo krever 131 millioner kroner fra mannen bak ROM-nettside »
LES OGSÅ: Noen av figurene i Breath of the Wild er «avanserte» Mii-figurer »

Siste fra forsiden