Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 6

Nye premier skjuler seg bak luke nummer seks

Norge har hatt et lyst spillår.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Norsk spillpakke

I dag feirer vi fedrelandet med en kalenderluke som inneholder et mylder av herlige norske spill som er kommet ut i løpet av 2016. Samtlige spill leveres i form av nedlastingskoder på Steam, bortsett fra Eggggg til iOS. Hipp hurra!

Owlboy.
Øyvind Steinkopf Sund/Gamer.no

Owlboy, det nydelige plattformspillet fra D-Pad Studio, ble endelig sluppet til stor bravur tidligere i høst. Eventyret til uglegutten Otus og hans gode venner har allerede rukket å bli en kritikerfavoritt, og vi i Gamer.no falt også pladask da vi endelig fikk spille det.

Manual Samuel.
Curve Digital

Manual Samuel, utviklet av Perfectly Paranormal, ble av vår anmelder beskrevet som en livssimulator fra helvete. Her skal man rett og slett lede stakkars Sam gjennom tilværelsen, men det er jammen ikke lett. Flere harde latterkuler kan forekomme.

Eggggg.
Hyper Games

Etter latterkulene er det på tide å bli spykvalm med Eggggg. Hyper Games har kokt sammen et meget fengende plattformspill hvor spillerfigurens fremste egenskap er å kaste opp. Lunsjen kan kanskje vente til spilløkten er over.

Hide and Shriek.
Funcom
Through The Woods.
1C Company

Sist men ikke minst kan du vinne de to skrekkspillene Hide and Shriek og Through the Woods. Førstnevnte er en flerspilleropplevelse fra Funcom hvor diverse skremsler fra Halloween står for buksegjødslingen. I sistnevnte, utviklet av Antagonist, skal Norges naturskjønne vestkyst utforskes i søken etter en bortkommen mor. Diverse uhumskheter kan muligens dukke opp på veien.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Les også
Anmeldelse: Owlboy

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
828 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden