Nye spill til DS

Amerikanske Nintendo Power har røpet at Katamari Damacy, Age of Empires II og GoldenEye: Rogue Agent kommer til DS.

Lesere av Gamer.no burde vite at Katamari Damacy er et fabelaktig lite spill som vi dessverre ikke har fått sett særlig mye til her i Europa. I dette spillet er poenget å rulle en ball gjennom et landskap, og få med seg så mye som mulig av ulike saker og ting på veien, i ren snøball-stil. Vi har en sniktitt på PS2-versjonen, som du finner ved å følge lenken nederst. Nå har Nintendo Power (det offisielle Nintendo-bladet i USA) røpet at spillet kommer til Nintendo DS, men noen spesifikke detaljer om DS-versjonen har de ikke.

De har imidlertid både detaljer og skjermbilder fra Age of Empires II og GoldenEye: Rogue Agent. AoE II kommer til DS via Majesco, og benytter seg effektivt av de to skjermene. På den nederste skjermen ser du landskapet med enhetene dine, og på den øverste får du detaljer om den valgte enheten eller bygningen.

Utviklerne lover fem sivilisasjoner, femten typer bygninger, 50 enheter og mulighet for trådløst flerspiller for opp til fire spillere. Interessant nok skriver Nintendo Power at DS-versjonen vil bli turbasert, og skjermbildene vi har sett får det faktisk til å minne litt om New World Computing sin klassiske Heroes of Might & Magic-serie.

DS-versjonen av GoldenEye: Rogue Agent benytter seg av den øverste skjermen for selve skytingen, mens den nederste brukes for informasjon samt hacking og slike ting. Spillet skal støtte trådløs flerspiller for opp til åtte spillere, og Nintendo Power hevder det vil bli lansert i juni. Age of Empires II skal bli lansert i løpet av årets fjerde kvartal i USA.

Siste fra forsiden