Nye spill til VC og XBLA

I dag ble det lansert et nytt lass med retrospill til Virtual Console på Wii, mens Xbox 360-eiere fikk mulighet til å kjøpe New Rally-X på onsdag.

Nintendo fortsetter å gi ut massevis av nedlastbare retrospill for Wii, og denne uken er det SimCity (SNES), Super Castlevania IV (SNES), Baseball (NES), Ice Hockey (NES) og R-Type (Turbographx/PC Engine, nesten identisk med arkadeversjonen) som har dukket opp på Wii-nettet.

De som har vært med en stund kjenner utvilsomt igjen flere av disse titlene. R-Type og Super Castlevania IV har alle massevis av svorne tilhengere, og i tillegg er det flere som fortsatt synes Ice Hockey er et av tidenes morsomste hockeyspill. Det første SimCity-spillet gjør seg nok best på PC og Amiga, men kan sikkert være en morsom avveksling fra plattform og actionspill på Wii.

Xbox 360-eiere har også fått et retrospill å glede seg over, nemlig arkadespillet New Rally X. Dette er et ekstremt simpelt bilspill der du må navigere deg gjennom en labyrint full av flagg, uten å krasje i noen svært plagsomme datastyrte førere som henger etter deg som klegger.

New Rally X er kanskje ikke tidenes mest etterlengtede Xbox Live Arcade-utgivelse, men nå er det ikke lenge til vi får et langt større spill å laste ned. Martyn Brown fra Team 17 har nemlig bekreftet at de straks er ferdig med Worms for Xbox 360, og at de håper å få spillet ut i januar.

Siste fra forsiden