Nygammelt Riddick ferdig

Uvisst hvem som blir utgiver

Det ser ut til at vi får et gjensyn med Vin Diesels Riddick om ikke veldig lenge.

Ekteskapet mellom Vivendi og Activision har gjort at flere spill har fått en tvilsom fremtid. Et av disse var svenske Starbreeze Studios' The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena.

Spillet er en nyversjon av kritikerroste The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay på Xbox og PC, og skulle etter planen kommer ut på Xbox 360 og Playstation 3 høsten 2007.

Nå, ett år senere, kan Starbreeze melde via sitt offisielle forum om at spillet straks er ferdig. Det ser også ut til at det faktisk kommer ut, «de store gutta» må ifølge utvikleren bare bestemme hvem som skal ta jobben.

I Assault on Dark Athena kan vi se frem til 40 prosent ekstra enspillergameplay som vil foregår ombord på et romskip som heter Dark Athena. I tillegg til dette loves vi en omfattende flerspillermodus hvor vi får bruke både slagvåpen og skytevåpen.

Ellers loves vi selvsagt en rekke grafiske forbedringer. Originalversjonen hadde svært avanserte lys- og skyggeeffekter, som utvilsomt vil være enda bedre i Dark Athena.

Siste fra forsiden