Nysgjerrige Nils på interaktive eventyr

EA har fortalt at de vil lansere spillet om den vesle apekatten Nysgjerrige Nils (Curious George) i Europa.

Electronic Arts har kunngjort at de vil lansere Curious George i Europa, sammen med Namco Bandai. I Norge er apekatten Curious George kjent som Nyskjerrige Nils, og den vesle krabaten har dukket opp i en rekke barnebøker. Spillet er basert på den kommende animasjonsfilmen om den lille apen, og skal etter planen lanseres i oktober.

Spillet kommer til PS2 og GBA (da Namco Bandai opprinnelig kunngjorde spillet fortalte de også om versjoner til PC og GameCube, men disse ser ut til å ha blitt kansellert). Curious George beskrives som et interaktivt eventyr hvor spillerne får rollen som den nysgjerrige apekatten.

Mannen med den gule hatten må legge ut på en reise for å finne eksotiske gjenstander for museet han jobber på, og i jungelen møter han Nils, som blir med tilbake til storbyen. Her får spillerne være med på en rekke eventyr og kontrollere Nils i typisk plattformspillstil. I tillegg til å besøke storbyen, får vi utforske leiligheten til mannen med den gule hatten, museet og Afrikas jungel.

Spillmiljøene skal være fulle av ting vi kan leke med, som skuffer og skap fulle av tøy, malingsbokser og mye mer. Når Nils får trøbbel må vi bruke de atletiske evnene hans til å utføre avledningsmanøvre. Dessuten loves vi lett hjernetrim, en haug av opplåsbare spesialeffekter og flere minispill.

Siste fra forsiden