Bli den første tempelridderen

Nytt actionspill fra Kalypso

I actionspillet The First Templar fokuseres det på samarbeid.

Kalypso Media er mest kjent som utgiver av ulike typer handels- og strategispill, men i første kvartal 2011 vil de lansere actionspillet The First Templar for PC og Xbox 360. Spillet er under utvikling hos Haemimont Games.

Mannepupper!

The First Templar følger en fransk tempelridder og hans kvinnelige kompanjong, en adelskvinne som har blitt anklaget for kjetteri. Spillet fokuserer på samarbeid, og den litt usannsynlige duoen må arbeide sammen for å komme til bunns i det klassiske mysteriet rundt tempelridderne og den hellige gral.

Handlingen foregår i den dystre middelalderen, og spillet skildrer en mørk og trist verden der korrupsjonen sprer seg gjennom kirken og falne riddere undertrykker de svake.

Våre to helter jages av inkvisisjonen, styrkene til den franske Kong Philip IV og hissige sarasenere. Men de blir stadig bedre til å takle motstanden, takket være rollespillinspirerte egenskaper som kan forbedres underveis i spillet.

The First Templar er spillbart alene eller i samarbeid. Spiller du alene kan du når som helst hoppe mellom de to hovedpersonene, og la datamaskinen ta seg av den andre. Og hvis du plutselig får besøk, kan vennen din når som helst ta over kontrollen over kompanjongen.

Siste fra forsiden