Nytt Alien Breed til neste år

Amiga-klassiker får etterfølger

Team 17 har bekreftet at de jobber med et nytt Alien Breed-spill.

Det britiske spillselskapet Team 17 har bekreftet overfor nettstedet Videogaming 247 at de jobber med et nytt spill i Alien Breed-serien, og at spillet skal lanseres til neste år.

Alien Breed-boksen fra 1991.

Alien Breed kom først ut til Amiga i 1991, og var et skytespill hvor du måtte navigere deg gjennom en serie rombaser overfylte med ekle og drapslystne romvesener.

Handlingen ble sett ovenfra, og takket være et glatt gameplay og lekker grafikk ble spillet en klassiker. Det fikk også en serie etterfølgere, til ulike plattformer.

Det til nå siste Alien Breed-spillet var Alien Breed 3D 2: The Killing Grounds, som kom i 1996. Dette spillet leverte et artig Quake-aktig gameplay, men huskes mest for sin avanserte 3D-grafikk som imponerte på Amiga-plattformen.

Team 17 har ikke gitt noen konkrete detaljer om det nye Alien Breed-spillet, så vi vet ikke om det følger i fotsporene til de første, todimensjonale spillene.

Dette er ikke første gangen Team 17 jobber med et Alien Breed-spill for moderne plattformer. Selskapet har to ganger tidligere forsøkt å gjenopplive serien, uten at de fikk noen til å gi ut spillene.

Nå har de imidlertid hatt stor suksess med nedlastbare spill (som Lemmings på PS3 og Worms på Xbox 360), så det er godt mulig de selv vil stå for nettdistribusjonen av det nye Alien Breed-spillet.

Siste fra forsiden