Nytt Call of Juarez bekreftet

Western-serien skal fortsatt holde seg i vest, men nå i en moderne tidsalder.

Da cowboyspillet Call of Juarez kom i 2006 gjorde det mye riktig, og det fikk en viss fanskare, men spillet klarte ikke helt å frelse meg. Oppfølgeren Bound in Blood var langt bedre, og ga oss en skikkelig innbydende spillopplevelse.

Skikkelig tøffing!

Nå har Techland og Ubisoft annonsert et helt nytt spill i serien, med navnet Call of Juarez: The Cartel. Spillet skal kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC sommeren 2011.

Det spesielle denne gangen er at man vil ta de beste elementene fra Ville Vesten, og putte dem inn i en moderne setting. Dermed skal du skyte deg rundt i hjertet av Los Angeles og selvsagt i grensebyen Juarez i Mexico. Du kan blant annet spille som en FBI-agent og en skikkelig Sheriff med cowboyhatt.

– Call of Juarez: The Cartel er et actionfylt skytespill med en sterk historie, interessante karakterer og med masse variert gameplay, sier Ubisofts Caroline Stevens til utgiverens eget nettsted.

Og hun fortsetter:

– Spillet vil ta de beste elementene fra Ville Vesten inn i en moderne tidsalder i et "skittent" og relvant plot.

Selv om det ikke nevnes, peker nok undertittelen The Cartel mot at vi skal rydde opp i den hersens narkokrigen som pågår i dagens Mexico.

Vi gleder oss til å se mer av dette spillet.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden