Nytt Flashpoint med dato

Snart kan du delta i mer realistisk krigføring.

Codemasters har annonsert at de vil gi ut militærsimulatoren Operation Flashpoint: Red River 21. april her i Europa. Det skriver GameSpot.

Action i Red River.

Spillet kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC og skal ha ti oppdrag i kampanjen. Den støtter samarbeid mellom opptil fire spillere. Det vil også leveres flere andre moduser der samarbeid er sentralt, inkludert én der man må kjempe mot stadig økende bølger av fiender og én der man må redde en gruppe soldater etter en helikopterstyrt.

Det første Opertation Flashpoint, Cold War Crisis, kom i 2001. Det har nærmest fått kultstatus, til tross for at det var langt i fra teknisk feilfritt. I 2005 kom avleggeren Elite på Xbox, og det var det siste spillet i serien signert utvikler Bohemia.

Codemasters sto nemlig bak Operation Flashpoint: Dragon Rising i 2009, mens Bohemia har gitt oss en håndfull lignende spill med ARMA-serien.

Vår anmelder var ganske fornøyd med Dragon Rising, og signerte sin omtale med kurante 7/10.

– Operation Flashpoint: Dragon Rising er ikke et spill som gjør skam på sin forgjenger. Spillets mekanikk, spillbarhet og hånlige nådeløshet er et herlig avbrekk i hollywoodifiseringen av krigsspillsjangeren, og som spill fungerer det like godt på konsoll som på PC, skrev anmelder Marius Jentoftsen.

Så gjenstår det å se om Red River kan ta enda et steg i positiv retning.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden