Nytt hjem for 50 Cent

THQ tar ansvar

50 Cent: Blood on the Sand har fått ny utgiver.

Actionspillet 50 Cent: Blood on the Sand risikerte fortapelse etter at Activision og Blizzard slo seg sammen. Nå har imidlertid tittelen blitt reddet fra undergangen.

Ørkenaction i Blood on the Sand.

THQ tar nemlig over som utgiver for rapheltens spill. Dermed kan vi vente en utgivelse på Xbox 360 og Playstation 3 i løpet av første kvartal 2009.

– 50 Cent er et kulturelt ikon og et av de største hiphop-navnene der ute. THQ er glade for å jobbe med ham på hans spennende, nye tittel, sier en opprømt Brad Carraway i THQ i en pressemelding.

Hovedpersonen selv tror spillere der ute så absolutt får valuta for pengene.

– Blood on the Sand har nonstop action og eksklusive låter fra meg og G-Unit du ikke vil finne noen andre steder. I tillegg vil fansen vår kunne spille sammen online i samarbeidsmodusen, ja kanskje til og med spille sammen med meg eller en i G-Unit, forteller 50 Cent.

50 Cent: Blood on the Sand skal etter sigende komme med mye bedre grafikk og enda mer originalmusikk enn det forrige spillet. Du spiller som 50 Cent og en av hans hjelpere i kampen mot en grisk skurk og hans håndlangere. Her snakker vi kamper på bakken, i kjøretøy og i lufta med.

Her vil det legges stor vekt på at en annen spiller når som helst kan hoppe inn i spillet og delta. Samarbeidsmodusen fungerer både lokalt og over nett. Blood on the Sand vil også inneholde masse eksklusivt innhold, slik som tidligere ikke-utgitt musikk fra rapperen.

Siste fra forsiden