Nytt innhold til MotorStorm

I juni vil MotorStorm-eiere få tilgang på nytt, nedlastbart innhold til spillet.

Hvis du så smått begynner å bli lei av MotorStorm, har utvikler Evolution Studios gode nyheter. 7. juni kommer det en gratis oppdatering på PlayStation Network, med mye nytt innhold.

Skjermbilde fra MotorStorm.

Den viktigste nyheten er tidsangrepmodusen. Her skal du kjøre gjennom de ulike banene på kortest mulig tid, og rekordene blir kategorisert i forhold til hvilket kjøretøy du bruker. Rekordene vil også bli lastet opp til en global resultatliste. De 250 beste tidene vil har såkalte spøkelsesbiler du kan laste ned og bryne deg på. Du kan laste ned opp til åtte slike, og på den måten lage et eget race med supertider.

I tillegg du også få tilgang på en ny bane, ved navnet Coyotes Revenge.

– Dette er kvalitetsinnhold som vi gir bort helt gratis. Tidsangrepmodusen er mer enn bare en simpel modus, og vi har brukt mye tid på å utvikle den, sier Peter Smith i Evolution Studios.

Oppdateringen vil i tillegg fikse småfeil ved flerspillermodusen, og gjøre denne mer brukervennlig.

Evolution vil også gi ut en premiumpakke på PlayStation Store, som vil koste penger. Her får du tre nye billetter (brettene på spillet kommer i form av billetter) som går under samlebetegnelsen Coyote Weekend. Du vil også få enda en ny bane, et par nye kjøretøy og en fersk nettmodus - Eliminator.

– Vi vil gi ut flere slike pakker de neste tolv månedene. På den måten vil MotorStorm hele tiden være en ferskvare, sier Smith.

Siste fra forsiden