Nytt liv for strategispillet Z

Bitmap Brothers-klassikeren lanseres i ny drakt.

Strategispillet Z ble laget av den populære britiske utvikleren The Bitmap Brothers. Spillet kom i 1996, og omhandlet en eksplosiv krig mellom to rivaliserende robotfraksjoner.

Nå vil en utgiver som heter Kavcom lansere en oppgradert versjon av Z via digital nedlasting. Z: The Game kommer til et bredt utvalg formater, inkludert Mac, PC, iPhone, iPad, iPod Touch, Android og Blackberry Tab. Lanseringen vil finne sted i løpet av 2011.

Pressemeldingen lover at spillet inkluderer originalens fokus på humor og vanedannende sanntidsstrategiske gameplay, og kommer dessuten med en rekke nyheter (inkludert bedre kontroll for formatene med trykksensitiv skjerm).

– Tilhengere av denne strategiklassikeren har en godbit i vente. Alt er med, fra de herlige komediefilmene til den hektiske flerspillermodusen, samtidig som grensesnittet er mye mer brukervennlig og intuitivt enn før. Dette kommer til å bli den definitive versjonen av Z, sier Kavcom-sjef Tony Kavanagh.

Kavcom vil kunngjøre den lanseringsdatoen for spillet snart. De skryter også av at de har en annen lisensieringsavtale på gang.

Siste fra forsiden