Nytt Mario-spill på trappene

Helt fersk tittel, ifølge Mario selv.

Nei, det er ikke New Super Mario Bros eller Super Mario Galaxy 2 det er snakk om denne gangen. I stedet ser det ut til at Nintendo nå er i ferd med å snekre sammen et splitter nytt spill med den bartete rørleggeren.

Avsløring fra Mario selv

Det skal riktignok nevnes at opplysningene foreløpig ikke er bekreftet av Nintendo, men kilden skulle være troverdig nok. Det er nemlig ingen ringere enn Mario selv, Charles Martinet, som bringer Nintendo-fansen de gode nyhetene.

Vil det bli nye stjerne-sankende eventyr, eller noe helt annet?

Martinet, som altså har stemmen til blant annet Mario, er blitt en flittig bruker av Twitter, og det er herfra nyhetene ble snappet opp av blant andre Gamingtarget.

Ifølge Twitter-meldingene har Martinet vært i Seattle for å spille inn stemmer til det nye Mario-spillet. Han understreker også at det ikke er noen av de kommende og allerede kunngjorte Mario-spillene han mener, men at det er et fantastisk nytt spill som er intet mindre enn "crazy fun".

Men inntil videre er det altså bare på vente på bekreftelse fra Nintendo, og samtidig håpe at det ikke er et billig spin-off-produkt vi har i vente.

(Kilde: Twitter, via IGN, Joystiq, Gamingtarget)

Siste fra forsiden