Nytt Mount & Blade til våren

Nytt Mount & Blade til våren

With Fire and Sword introduserer skytevåpen.

Svenske Paradox har nylig kunngjort en rekke nye prosjekter, og et av de mest spennende er utvilsomt With Fire and Sword: Mount & Blade. Dette er en ny frittstående utgivelse i den populære Mount & Blade-serien, og denne gangen introduseres musketter og andre tidlige skytevåpen.

Mount & Blade-spillene er en blanding av action, rollespill og strategi, hvor du får kjempe om makten i store og åpne miljøer. Du kan bygge opp din egen hær, og lede den i kamp på slagmarken. Spillets kampsystem har fått mye ros, og et av høydepunktene inkluderer kamp fra hesteryggen.

With Fire and Sword får et østeuropeisk preg.
With Fire and Sword får et østeuropeisk preg.

Mens tidligere spill i serien har foregått i middelalderverdenen Calradia, finner With Fire and Sword sted i Europa. Året er 1653, og Europa er på randen av krig mellom øst og vest. Fem forskjellige fraksjoner møtes til dyst, inkludert Moskva og Kongeriket Sverige.

De forrige Mount & Blade-spillene hadde heller ingen fastsatt historie, og lot deg i stedet skape din egen historie i spillets verden. Denne gangen får vi tre ulike historier å følge, men utviklerne har ikke droppet all friheten. Valgene dine påvirker nemlig hvordan det hele ender.

With Fire and Sword inkluderer også mange nye spillmuligheter. Når du forsøker å overta en festning vil du for eksempel kunne prøve å bestikke en vakt til å åpne en port, bruke krutt til å sprenge deg inn, forgifte festningens mat og så videre.

Vi får også nye økonomiske muligheter. Spillet vil inkludere et banksystem, og det vil være mulig å utvikle både byer og landsbyer via handel.

Spillet skilter også med en ny flerspillermodus som heter «captain», og her blir det visstnok mulig å ta med seg soldater fra enspillerkampanjen din og lede disse i dyst. Opp til 16 spillere kan spille, og hver av dem kan ha opp til 24 soldater under sin kommando.

With Fire & Sword: Mount & Blade skal lanseres i løpet av våren. Spillet kommer kun til PC. Besøk nettstedet til Taleworlds for mer informasjon.

Den første traileren fra spillet.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen