Nytt musikkspill for DS

Agetec har kunngjort Rhythm 'n Notes, et musikalsk spill for Nintendo DS.

Nintendo DS viser seg å være den fremste konsollplattformen for spill utenom det vanlige, og nå kan DS-eiere se frem til nok et særegent spill for konsollen. Rhythm 'n Notes tilbyr rytmisk trening i form av underholdende piano- og trommespill, og utgiver Agetec lover at spillet skal være både moro og lærerikt.

Spillet begynner med lette øvelser, men lar deg snart lære og øve deg på å spille avanserte rytmemønstre. I følge Agetec skal det passe for både nybegynnere og eksperter, og i tillegg til en serie øvelser kommer spillet med en åpen øvingsmodus der du kan slå deg løs med DS-en som instrument.

I trommesekvensene bruker du stylusen som trommestikke, og må slå lett på den trykksensitive skjermen for å følge rytmen med trommingen din. Når du spiller piano må du bruke øret for å høre hvilke toner du skal spille.

– Det er ekstremt vanskelig å finne lærerike spill som også er virkelig morsomme. Rhythm 'n Notes lykkes godt på dette området, med sitt vanedannende og rike gameplay, hevder produsent Mark Johnson hos Agetec.

I følge den offisielle pressemeldingen skal spillet lanseres til høsten, men det er uklart om Agetec har funnet en europeisk distributør for spillet.

Siste fra forsiden