Nytt om Devil May Cry 4

Hiroyuki Kobayashi har røpet litt informasjon om PS3-spillet Devil May Cry 4.

I et intervju med det japanske spillbladet Famitsu har produsent Hiroyuki Kobayashi røpet litt informasjon om Devil May Cry 4. Det viktigste (i det minste for de som liker ansiktshår) er at Dante har latt seg inspirere av Solid Snake, og fått skjegg. Dessuten vil han se tydelig eldre ut enn i tidligere spill.

Devil May Cry 4 vil være like vanskelig som forgjengerne. Hiroyuki Kobayashi fortalte at de egentlig hadde tenkt å gjøre spillet lettere, men at de mente det ville være upopulært blant seriens tilhengere. Spillet vil imidlertid være enklere å kontrollere, og det skal dessuten være lettere å komme inn i det.

Ellers loves vi en haug nye våpen, kampteknikker, fiender og sjefer, og omgivelsene vil være mer detaljerte enn noensinne, takket være den ekstra kraften PS3-konsollen tilbyr. Grafikkmessig vil spillet etter alt å dømme se bedre ut enn det Capcom-teamet viste på Tokyo Game Show i oktober.

Devil May Cry 4 kommer ut en eller annen gang i fremtiden. I mellomtiden kan gamere glede seg til at Devil May Cry 3: Special Edition kommer til PS2 og (skal vi tro nettbutikken Play.com) PC, forhåpentligvis om ikke alt for lenge.

Siste fra forsiden