Nytt om GT4 Online Edition

Eurogamer har sikret seg litt informasjon om Gran Turismo 4 Online Edition.

Det britiske nettstedet Eurogamer forteller at de har fått tilgang på en haug av hemmelige markedsføringsdokumenter, som blant annet forteller informasjon om den kommende flerspillerversjonen av Gran Turismo 4.

Gran Turismo 4 Online Edition skal i følge Eurogamer komme i salg i løpet av årets andre kvartal, og vil inneholde mulighet for onlinespill for opp til seks spillere samtidig. Spillet kommer med verdensomspennende rangeringslister og du får i tillegg mulighet til å laste opp "replays" på nettet.

Det fortelles også at spillet inneholder 700 lisensierte biler, 50 ekte baner og mulighet for spilling via delt skjerm (for de som ikke har PS2-konsollen sin koblet opp mot nettet). Dessuten skal spillet visstnok komme med en stor enspillerkomponent, på tross av at fokuset er på flerspiller.

Eurogamer forteller også at Gran Turismo 4 Online Edition vil støtte stemmebasert kommunikasjon med andre førere, og skreddersydde onlinemesterskap.

Det forventes at Sony vil komme med en offisiell kunngjøring om Gran Turismo 4 Online Edition i den nærmeste fremtiden, og innen den tid bør vi nok ta denne informasjonen med en klype salt, selv om Eurogamer vanligvis er et rimelig pålitelig nettsted.

Siste fra forsiden