Nytt om Ninja Gaiden Sigma

Xbox-klassikeren Ninja Gaiden: Black kommer til PS3 i en forbedret utgave. Her er litt ny informasjon.

Ninja Gaiden Sigma er et PlayStation 3-spill basert på det fabelaktige actionspillet Ninja Gaiden: Black for Xbox. Nå har det britiske nettstedet Eurogamer funnet litt ny informasjon om dette etterlengtede nye Ninja Gaiden-spillet, og de forteller blant annet at spillere vil kunne installere hele spillet på harddisken til PS3, for ekstra raske lastetider.

Eurogamer forteller også at Ninja Gaiden Sigma skal kunne kjøre med 60 bilder per sekund og fullstendig skyggelegging (inkludert "self-shadowing") i 720p-oppløsning. Andre grafiske forbedringer inkluderer mer detaljerte figurer og omgivelser, samt nye spesialeffekter og filmsekvenser i sanntid.

Ninja Gaiden Sigma skal komme med 19 kapitler, altså tre mer enn i Black. Det fortelles også at de aller hardeste gamerne kan se frem til en ekstra vanskelighetsgrad. Det har tidligere blitt kjent at den barmfagre heltinnen Rachel være spillbar, og Eurogamer forteller at hun vil ha egne angrep og animasjoner, samt egne historiebaserte oppdrag og "mission-mode"-oppdrag.

Det er fortsatt ikke kjent når Ninja Gaiden Sigma skal lanseres.

Siste fra forsiden