Nytt Rockstar-spill eksklusivt for PS3

Rockstar Games vil lage en ny spillfranchise eksklusivt for PlayStation 3.

På den offisielle PlayStation-bloggen har Michael Shorrock fra Sony Computer Entertainment America stolt kunngjort at den japanske giganten har sikret seg en avtale med Rockstar Games, som innebærer at Rockstar skal lage en ny franchise eksklusivt for PlayStation 3.

Rockstar Games står som kjent bak Grand Theft Auto-serien, som i en lengre periode var konsolleksklusiv for PlayStation 2. Dette solgte sannsynligvis svært mange konsoller for Sony, og nå som Microsoft har fått Xbox 360-eksklusive ekstraepisoder til GTA 4 er det klart at Sony har behov for å slå tilbake.

Shorrock hevder at Rockstar ønsket å lage et spill som kun var mulig på PlayStation 3, ved hjelp av Cell-prosessoren og Blu-ray-platene, og at denne avtalen lar dem gjøre nettopp det. Vi skal selvfølgelig ikke se bort i fra at den også gir dem litt penger i kassen, noe som i så fall sikkert var vel så viktig for dem som de tekniske aspektene ved PS3.

Avslutningsvis understreker Shorrock at det er snakk om en helt ny franchise, og ikke det spennende spillet LA Noire som Rockstar også jobber med for tiden. Mer informasjon om det nye prosjektet ventes snart.

Siste fra forsiden