Nytt Shadow Hearts-spill til Europa

Shadow Hearts: From the New World får endelig en europeisk utgivelse, takket være britiske Ghostlight.

Shadow Hearts: Covenant tok mange rollespillelskende gamere med storm da det ble lansert i 2005, men da etterfølgeren dukket opp fjor, var det tilsynelatende ingen planer om noen europalansering. Nå har den britiske utgiveren Ghostlight kunngjort at ventetiden for de Shadow Hearts-trengende er over; Shadow Hearts: From the New World får en europeisk lansering i mai.

Spillets kampsystem i aksjon

From the New World er det tredje spillet i Shadow Hearts-serien. Disse spillene blander historiske hendelser og områder med eventyrlige elementer, og denne treeren foregår i USA i 1929. Hovedpersonen er den unge detektiven Johnny Garland, som blir vitne til et drap begått av en forferdelig demon. Etter den grufulle hendelsen forsøker demonen seg på Johnny, som heldigvis blir reddet av et lysende vesen.

Sammen med lykkejegeren Shania legger Johnny så ut på en episk reise for å finne dette vesenet igjen. Shania er en indianer med evnen til å forandre form, og hun blir en ideell kompanjong for Johnny, som etter hvert finner ut at han også har magiske egenskaper.

Shadow Hearts: From the New World fortsetter i samme stil som Shadow Hearts: Covenant, og utvider det populære "judgement ring"-kampsystemet, blant annet med kombinasjonsangrep fra hele spillerens gruppe og ødeleggende "double strike"-angrep.

Ellers loves vi en omfattende historie, massevis av sideoppdrag, en haug av underholdende nye figurer (samt gjensyn med noen av seriens gamle favoritter) og mye mer. Spillet har allerede fått massevis av god kritikk i USA, så det kan virke som et relativt sikkert kjøp for europeiske gamere med sans for japanske rollespill.

Sjekk spillets amerikanske nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden