Nytt Shining Force-spill på vei

Sega har kunngjort Shining Force EXA, et nytt rollespill for PlayStation 2.

Shining Force EXA er et rollespill som foregår i en verden låst i en konstant krig mellom to enorme riker. Dag ut og dag inn prøver de å knekke hverandre ved å tilkalle mektige hærer av demoner og monstre, uten at noen av dem klarer å få et overtak i kampen. De eneste taperne er sivilvbefolkningen.

I Shining Force EXA får vi kontrollere to personer, krigeren Toma (som kan bruke kraften kjent som "shining force") og trollkvinnen Cyrille (som kjemper for å skape en bedre fremtid for hjemlandet sitt). Sammen legger de ut på en ferd for å bringe fred til den krigsherjede verdenen deres.

Vi får også kontroll over en hjembase som kan utbygges etter hvert som vi får mer ressurser. Sega forteller at vi får stor kontroll over utviklingen av festningen vår, slik at vi får en hjembase som passer hver spillers personlige stil og taktiske preferanser.

Et interessant element er at spilleren må organisere to grupper eventyrere; en defensiv styrke som kan forsvare festningen mot eventuelle angrep, og en offensiv styrke som må ut på eventyr for å skaffe ressurser og løse mysterier.

Sega har ikke kunngjort noen utgivelsesdato for Shining Force EXA, som kommer eksklusivt til PlayStation 2.

Siste fra forsiden