Nytt Silent Hill til høsten

Skrekk og gru fra Konami

Det sjette spillet i skrekkserien har blitt omdøpt Silent Hill: Homecoming, og slippes i Europa til høsten.

Konami har endelig kunngjort når det neste spillet i den populære skrekkserien Silent Hill blir utgitt. De har foreløpig ikke spikret noen nøyaktig dato, men det skal ifølge en pressemelding slippes i Europa i slutten av september. Samtidig annonserte Konami at Silent Hill V har skiftet navn til Silent Hill: Homecoming.

Guffen stemning, som vanlig.

Homecoming følger den tidligere soldaten Alex Shepherd i jakten på en forsvunnet bror. Lettingen starter i Alex' hjemby Shepherd’s Glen, men tar ham etter hvert til den hjemsøkte byen Silent Hill. Alex må kjempe mot de mange grusomme skapningen som skjuler seg i den lille byen, og sørge for å ikke bukke under for galskap og finne ut hva som skjede med broren.

Alex skal være bedre til å slåss en tidligere hovedpersoner i serien, og et nytt kampsystem lar deg kjempe med et stort antall angrep og motangrep. Han vil også finne et variert utvalg våpen å forsvare seg med.

Spillet blir ikke utviklet av Konami, men av amerikanske Foundation 9 Entertainment. Det er igjen seriens faste komponist Akira Yamaoka som står for musikken.

Siste fra forsiden