Nytt Sony-spill imponerer

Eight Days vist frem for journalister

Flere journalister har fått se Sony-spillet Eight Days, og de liker det de har fått se.

PS3 Informer er blant flere nettsteder som har fått titte på Sony-spillet Eight Days, som først ble vist frem lenge før PS3-lanseringen, men som så forsvant helt under jorden.

Eight Days følger to menn som er ute etter hevn over mafiaen. Historien deles opp i episoder, som tar dem på en kaotisk reise gjennom USA. Spillområdet skal være enormt, og hver eneste lille by har sin mening i spillet.

En interessant ting er at handlingen i spillet er dynamisk. For eksempel kan du måtte kappkjøre med noen gangstere til en by, for å få tak i et vitne før de gjør det.

Om du taper, kan det hende du likevel kommer tidsnok til å redde vitnet. Og er du alt for sen, kan du kanskje likevel forsøke å ta knekken på gangsterne før de kommer seg unna.

Om du klarer å overvinne dem, kan du for eksempel stjele mobiltelefonen deres eller ransake bilen deres for å finne ut hvor de var på vei til, noe som kanskje kan gi deg litt informasjon.

Eight Days skal ha fått et nytt navn siden sist gang vi hørte om det, men hva dette er ser ut til å være hemmelig.

I følge PS3 Informer, som er svært imponert over det de har fått se, håper Sony lansere spillet i oktober, men det kan godt være spillet blir utsatt til våren neste år.

Siste fra forsiden