Nytt spill fra Square Enix

Sigma Harmonics til DS

Et helt nytt prosjekt fra rollespillgiganten Square Enix kommer til sommeren.

Square Enix har mange velkjente serier under beltet, og må vel kunne sies å hvile litt på gamle triumfer med de mange nylanseringene de har foretatt de siste årene.

Heldigvis er de fortsatt villige til å prøve ut nye konsepter og nå jobber utvikleren med et helt nytt spill til DS. Det kommer vel ikke om noen overraskelse at det dreier seg om et rollespill, og spillet har fått navnet Sigma Harmonics.

Ifølge nettsiden Cubed3 ble Sigma Harmonics offentliggjort i siste nummer av det japanske spillmagasinet Famitsu. Selv om artikkelen ikke avslører særlig mye om spillet inneholder den likevel litt interessant informasjon.

Sigma Harmonics historie er delt inn i kapitler og i hvert kapittel skjer det et mord eller en fæl ulykke. Hvem den bebrillede hovedpersonen er og hvorfor han bryr seg om disse hendelsene er foreløpig ukjent.

Spillet skal ha tradisjonelle rollespillkonvensjoner som å vinne erfaringspoeng i kamp, og de få skjermbildene som har blitt sluppet viser at grafikken er i 3D. Hvordan kampsystemet er og hvordan du utforsker spillverdenen er uvisst i skrivende stund.

Produsent for Sigma Harmonics er Yoshinori Kitase, som tidligere har jobbet med klassikere som Final Fantasy VII og Chrono Trigger. Regien er ved den forholdsvis ukjente Hiroki Chiba. Han har tidligere jobbet med Chrono Trigger og Dirge of Cerberus.

Sigma Harmonics er ca. 60% ferdigutviklet og skal slippes i Japan til sommeren. Vi kommer med mer utfyllende informasjon om spillet når når den er tilgjengelig.

Siste fra forsiden