Nytt Test Drive er ferdig

Det er snart på tide å vise alle andre hvor fet bil du kjører.

Test Drive Unlimited 2 skulle egentlig kommet høsten 2010, men ble utsatt til 11. februar for å pusses litt på av Eden Games.

Nå kan GameSpot melde at spillet er sendt til fabrikken for masseproduksjon, dermed er det bare å krysse av i kalenderen for de racinglade spillere.

Herlig i svevet.

Her kan du farte rundt på steder som Ibiza og paradisøya Oahu, samt at vi får massevis av nye biler, løpstyper og en ny enspillerdel. Her kan du velge å spille online hele tiden, og bygge opp klubber i spillet som består av venner i nettverket ditt.

Dette har nemlig blitt kalt et MOOR av utviklerne, eller Massively Open Online Racing. Enspiller og flerspiller blandes dermed sammen helt sømløst, ikke helt ulikt det vi har sett med blant annet Burnout Paradise.

Videre vil Test Drive Unlimited 2 ha en dynamsik dag/natt-syklus, en bedre skademodell og værbaserte effekter. Fete biler i et fett miljø, der altså.

Vi fikk testet spillet i Barcelona sist sommer. Vår utsendte fant det litt vanskelig å forstå hvilke spillere Test Drive Unlimited 2 prøver å nå ut til.

– Her handler det like mye om å vise frem sin virtuelle velstand som å faktisk kjøre bil, skrev bilfantast Lasse Lervik i sin sniktitt.

Spillet kommer til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden