Nytt Thief-spill?

Nytt prosjekt fra Eidos Montreal

Eidos Montreal planlegger et nytt spill. Tittelen begyner på «T».

Eidos ferske Montreal-studio har allerede blitt pålagt en tøff oppgave. Deres første annonserte prosjekt er en ny oppfølger til selveste Deus Ex, et av de mest elskede actionrollespillene noensinne. Som om dette ikke var nok har utvikleren nå offentliggjort at de jobber med enda et spill.

Mestertyven Garret i aksjon i Thief: Deadly Shadows fra 2004.

Eidos Montreal har nå lagt opp stillingannonser på sine nettsider hvor de ser etter folk til et nytt prosjekt. Det eneste de vil si om det nye prosjektet er at tittelen begynner på «T».

Den slags fører selvsagt til umiddelbar spekulasjon, og en av forumbrukerne deres påpeker at selskapet selv har erklært at de to første spillene skal gjenopplive franchiser som har hatt suksess.

Så hvilke Eidos-franchiser behøver gjenoppliving? Tomb Raider lever i beste velgående, og forrige TimeSplitters ble utgitt av EA og er uansett på Free Radicals hender. Med mindre Eidos har noe helt nytt på gang, er det naturlig å sette søkelyset på snikespillserien Thief.

Nå er strengt tatt «bare» fire år siden det forrige avsnittet i denne serien, men det gjør likevel Thief til den mest aktuelle kandidaten med den lille informasjonen vi har tilgjengelig.

Offisielt konseptbilde fra Deux Ex 3.

Når det gjelder Deus Ex 3 er Eidos Montreal godt i gang med utviklingen. Det franske nettstedet Denis-Talbot fikk nylig tak i noe som skal være den første offisielle konsepttegningen fra Deus Ex 3.

Alt som vises på bildet er et laboratorium, og ifølge Denis-Talbo bekrefter David Anfossi fra Eidos Montreal at bildet er ekte. Det skal hjelpe designerne med å forstå den stemningen utvikleren håper å oppnå i Deus Ex 3.

Gamer.no kommer tilbake med mer informasjon så snart Eidos Montreal letter på sløret.

Siste fra forsiden