Nytt Tony Hawk-spill i løpet av året

Activision holder liv i serien.

Skjermbilde fra Tony Hawk's Project 8 fra 2007.
Activision

Under Sonys pressekonferanse på CES mandag annonserte Tony Hawk at hans neste spill vil bli lansert i løpet av 2015.

Han røpet ingen detaljer rundt spillet, men hintet til at det vil inneholde «TH», noe som vil gjøre det til det femtende spillet i serien og det nittende totalt med nyversjoner. Hawk røpet også at spillet har kommet mye lenger i utviklingen enn han hadde trodd.

Tony Hawk Pro Skater HD. (Skjermbilde: Activision)

Ettersom spillet ble annonsert under Sonys pressekonferanse, kan en spekulere i om spillet blir eksklusivt til PlayStation eller ei. Det er likevel høyst sannsynlig at dette blir et mulitplattformspill, siden eksklusivitet ikke ble nevnt i annonseringen.

Flopp på flopp

At det kommer et nytt spill fra Tony Hawk kommer ikke som en overraskelse. I november i fjor la Hawk ut en tweet der han skrev at han jobbet med Activision på et nytt konsollspill, i tillegg at det vil komme et nytt mobilspill.

Tony Hawk Pro Skater HD fra 2012 er hittil det siste spillet i serien. Dette er en nyversjon av det originale Pro Skater fra 1999, og ble lansert på Xbox 360, PlayStation 3 og Windows. Det førte serien tilbake til røttene, uten at vi lot oss begeistre av den grunn.

Serien har slitt med salgstall og dårlig kritikk etter de siste utgivelsene. I 2010 uttalte Activision at de fortsatt hadde troen på serien tross av de svake salgstallene.

Siste fra forsiden