Nytt Tribes-spill kunngjort

Den klassiske skytespillserien får nytt tilskudd.

I oktober i fjor ble det klart at det Georgia-baserte spillstudioet Hi-Rez Studios hadde sikret seg rettighetene til Tribes-serien, og jobbet med et massivt flerspillerspill ved navn Tribes Universe.

Dette er imidlertid ikke det eneste Tribes-spillet de utvikler. Nå har de nemlig kunngjort Tribes: Ascend, til glede for de som foretrekker ren flerspilleraction uten MMO-elementer.

Teaser-film.

– Tribes-tilhengerne setter pris på essensen i Tribes-spillene – atletisk førstepersons kamp kombinert med lagspill og samarbeid. Da vi startet utviklingen av Tribes Universe fokuserte vi først på å fange denne essensen, og å raffinere og modernisere ikoniske elementer som jetpacks, skikjøring og kjøretøyer, forteller Hi-Rez-sjef Todd Harris.

Han fortsetter:

– Vi hadde det svært moro med testingen, og forstod potensialet for et flerspillerfokusert spill i forkant av Tribes Universe. Tribes-miljøet har ventet på et flerspillerskytespill som kunne være en moderne oppfølger til Tribes 2. Tribes: Ascend er det spillet.

Tribes: Ascend kommer til PC og Xbox 360, og benytter seg av Epics anerkjente Unreal Engine 3. Spillet beskrives som en flerspilleroppfølger til Tribes 2, og kommer via nedlasting i løpet av året. Utviklerne vurderer versjoner til andre plattformer. Mer informasjon blir forhåpentligvis snart tilgjengelig på spillets nettsted.

Siste fra forsiden