Nytt liv for gammel kjenning

Nytt liv for gammel kjenning

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Til sommeren kommer en nyoppusset versjon av pek-og-klikk-klassikeren Monkey Island 2: LeChuck's Revenge til PC, Iphone, PSN og XBLA. Monkey Island 2 Special Edition ble annonsert 10. mars, og denne uken har Lucasarts lagt ut flere skjermbilder og latt fansen sammenligne den nye grafikken med den gamle.

Les også: Mer Monkey Island-nostalgi

Monkey Island 2: LeChuck's Revenge ble utviklet og utgitt av Lucasarts i 1991, og mottok gode kritikker i spillpressen på tidspunktet.

Utviklingsteamet ble den gang ledet av Ron Gilbert, som nylig har forlatt Hothead Games etter endt arbeid på sitt siste prosjekt Deathspank.

I den nye utgaven av LeChuck's Revenge skal direkte kontroll over figuren gjøre Guybrush enklere å styre, men nostalgiske spillere kan stadig velge pek-og-klikk om de ønsker.

Les også: Eventyret er over for Tycho og Gabe

Nå gjenstår det å se om fornyet grafikk, musikk og stemmeskuespill kan gi ny glød til spillet, 19 år etter at det først ble lansert.

(Kilde: Rock, Paper, Shotgun, Lucasarts.com)

Tales of Monkey Island - Chapter 1: Launch of the Screaming Narwhal

The Secret of Monkey Island (Special Edition)

Kommentarer (11)

Forsiden akkurat nå

Til toppen