Mer Monkey Island-nostalgi

Mer Monkey Island-nostalgi

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Den legendariske eventyrserien Monkey Island gjorde et sterkt comeback i fjor, med både helt nye nedlastbare episoder og nyversjon av det første spillet i serien, The Secret of Monkey Island.

Les også: Anmeldelse av The Secret of Monkey Island: Special Edition

Nyversjonen av det første spillet gjorde det såpass bra salgsmessig at det lenge har vært antatt at de andre spillene i serien også ville få et ansiktsløft. Nå er det endelig offisielt, en remake av Monkey Island: LeChuck's Revenge er på vei til PC, Iphone, XBLA og PSN og skal være klar i sommer.

Vil Lechuck's Revenge ha samme grafikkstil som dette?
Vil Lechuck's Revenge ha samme grafikkstil som dette?

LeChuck's Revenge regnes i dag som en de absolutte perlene innen eventyrsjangeren, og dette pek-og-klikk-spillet vil etter alt å dømme få like kjærlig behandling som sin forgjenger, med oppdatert grafikk og musikk. Det vil også være mulig å bruke en mer direkte kontrollmetode i spillet, de som ønsker det kan styre Guybrush direkte.

(Kilde: CvG)

Kommentarer (19)

Forsiden akkurat nå

Til toppen