Crash Team Racing: Nitro-Fueled – mikrotransaksjoner

Nyutgaven av Crash Team Racing får splitter nytt innhold

Og mikrotransaksjoner.

Activision

Naughty Dogs klassiske Crash Team Racing kom ut i en ny og forbedret utgave like før sommeren, og allerede nå har den oppussede versjonen fått en rekke nytt innhold.

Den første dosen ekstra innhold kom i form av et større «Grand Prix»-event som lot spillere gjennomføre utfordringer og tevle om kapp med andre råkjørere for å låse opp belønninger, deriblant en ny bane, nye figurer, kostymer og bildeler – ikke ulikt battle pass-løsninger fra spill som Fortnite og Apex Legends.

Alt man kan låse opp i Back N. Time.
Activision

Dette ser ut til å ha vært en suksess for utviklerne, for nå kommer et splitter nytt Grand Prix-event ved navn Back N. Time. Her får spillerne en helt ny bane å utforske, samt en håndfull nye kosmetiske gjenstander å låse opp på samme vis som i forrige Grand Prix.

Nytt innhold og mikrotransaksjoner

I tillegg introduseres en rekke nye gjenstander i spillets innebygde butikk, Pit-Stop. Her vil man blant annet komme til å finne baby-utgaver av Crash og Coco, et steinalderkostyme til N. Tropy og en splitter ny bilmodell.

Den nye banen, Prehistoric Playground, blir gratis for alle.
Activision

De kosmetiske gjenstandene i Pit-Stop får man kun kjøpt ved hjelp av «Wumpa Coins» – dette er en valuta man fram til nå utelukkende har kunnet tjent via løp og utfordringer, men som en del av det nye eventet vil spillet nå også la spillere kjøpe disse myntene for ekte penger.

Hvor mye wumpa-myntene kommer til å koste er fortsatt uvisst, men Activision bedyrer at de ikke kommer til å endre frekvensen man tjener Wumpa Coins naturlig i spillet.

Back N. Time sparkes i gang den 2. august, mens muligheten til å kjøpe Wumpa Coins kommer litt lenger ut i august.

Fikk du med deg: Spyro the Dragon ble også pusset opp for litt siden »

Siste fra forsiden