Crash Bandicoot 4: It's About Time

Rykte: Crash Bandicoot 4 blir avslørt straks

Crash Bandicoot 4: It's About Time vil være det første nye spillet i serien på over ti år.

Crash Bandicoot, her fra Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.
Activision

En fersk lekkasje fra det taiwanske aldersmerkingsorganet Taiwan Digital Game Rating Committee vil ha det til at et splitter nytt spill i Crash Bandicoot-serien er like rundt hjørnet.

Det kommende spillet vil ifølge ryktene hete Crash Bandicoot 4: It's About Time, og kommer til PlayStation 4 og Xbox One senere i år. Det er foreløpig ikke snakk om utgaver til PC eller Nintendo Switch, men skal vi følge utgivelsesrekkefølgen av Crash Bandicoot N. Sane Trilogy er det ikke unaturlig at disse plattformene får spillet på et senere tidspunkt.

Spillet er etter sigende utviklet av Toys for Bob, det samme studioet som sto bak oppussingen av Spyro-trilogien i 2018.

Følg med på mandag

Aldersmerkingsorganet har også en beskrivelse av spillet som forteller om hvordan Crash oppdager en mystisk maske ved navn Lani-Loli på øya si. Den nye masken er en gammel kjenning av Aku-Aku og når en kvanteportal åpnes på øya, blir det opp til heltene våre å utforske en rekke ulike tidsepoker og dimensjoner for å stoppe de ansvarlige.

Activison har til gode å kommentere ryktene, men spillanalytiker Daniel Ahmad, som tidligere har vært en pålitelig kilde ved flere anledninger, mener at spillet kommer til å bli avslørt allerede neste uke, den 22. juni. Da skal Summer Game Fest ha en Developer Showcase hvor blant annet Geoff Keighley skal annonsere et splitter nytt spill. Tilfeldig? Den som venter får se. Følg med til mandag klokka 16:30 norsk tid.

LES OGSÅ: Anmeldelsen av Crash Bandicoot N. Sane Trilogy »

Siste fra forsiden