Oblivion for PS3 og PSP bekreftet

Novembernummeret av Official PlayStation Magazine i USA kommer med en bekreftelse på at Oblivion kommer til PS3 og PSP.

Det amerikanske nettstedet 1UP, som er en søsterpublikasjon av Official PlayStation Magazine i USA, forteller at novembernummeret av bladet har en stor historie om The Elder Scrolls IV: Oblivion for PlayStation 3 og Elder Scrolls Travels: Oblivion for PSP.

Artikkelen deres forteller at PS3-versjonen kommer med flere nyheter i forhold til Xbox 360- og PC-versjonene, inkludert nye rustninger, våpen, omgivelser og figurer. Dessuten får vi en ny fraksjon som kalles Knights of the Nine.

Denne fraksjonen beskrives som en slags god versjon av snikmorderfraksjonen Dark Brotherhood. Todd Howard fra Bethesda skal ha fortalt at Dark Brotherhood gav deg mange belønninger for å spille som en slemming, men at det ikke var noe slikt for de som ville være snille. Det vil de rette på med Knights of the Nine.

Ellers må vi nok pent vente til novemberutgaven av OPM kommer i salg, eller Bethesda kommer med en offisiell kunngjøring av PS3-versjonen før vi får mer informasjon. Det sies heller ikke mye om Oblivion for PSP, men vi får vite at det ikke er en direkte PS3-versjon, men et spill som har et gameplay som minner mye om det vi fant i Oblivion, men som foregår i andre omgivelser.

Oppdatering kl. 18:29: Ubisoft har nå kommet med en kort kunngjøring, og forteller at de vil gi ut The Elder Scrolls IV: Oblivion for PlayStation 3 i Europa og Australia mars 2007. De forteller også at PSP-versjonen vil slippes i løpet av våren 2007 i de samme delene av verden. Ubisoft er eller svært tilbakeholden med informasjon, så vi har fremdeles ikke mer å fortelle om disse kommende Oblivion-utgivelsene.

Siste fra forsiden