Offroadracing fra Conspiracy

Britiske Conspiracy Entertainment har kunngjort to nye offroadspill for PS2, begge utviklet av Broadsword Interactive.

Conspiracy Entertainment har kunngjort Baja Mania og Baja Destruction for PS2. Baja-racing er en motorsport som stammer fra Baja-området i Sør-California, og her gjelder det å bygge sitt eget offroad-kjøretøy og slå seg løs på brutale baner fulle av hopp og vanskelige svinger.

Baja Mania kommer totalt med ni typer kjøretøyer - tre "buggy"-er (offroadkjøretøyer med fire hjul), tre "cat"-er (med seks hjul) og tre "truck"-er (med hele åtte hjul). Hvert av disse kommer igjen i tre ulike versjoner. Spillerne må ta disse kjøretøyene ut i de omfattende løypene, hvor opp til 15 motstandere venter.

Utviklerne lover aggressive dataførere som er i stand til å svare på det spilleren foretar seg, fire hundre kvadratmeter med spillområde (fordelt på tre typer terreng), omfattende karrieremodus og flerspillermuligheter, en rekke oppgraderinger og ekstramateriale, og massevis av arenaer å kjøre i. Spillet skal etter planen lanseres i løpet av årets fjerde kvartal.

Baja Destruction kommer med mye av det samme, men her droppes mye av realismen til fordel for et gameplay der våpen og ødeleggelse står i sentrum. Som Baja Mania får vi totalt ni typer kjøretøyer (i de samme klassene som før) og omtrent fire hundre kvadratmeter med spillområde, men her får vi også to typer våpen og skarp ordre om å kvitte oss med motstanderne før de gjør det samme med oss.

Dessuten får vi mulighet til å kjøre på månen, hvor tyngdekraften ikke er helt den samme som her på jorden. Vi må også sørge for å reparere bilen mellom hvert løp, og selvfølgelig må vi oppgradere den underveis i karrieren samtidig som vi skaffer oss nok ammunisjon og våpenoppgraderinger til å ta knekken på motstanderne. Spillet skal etter planen lanseres omtrent samtidig med Baja Mania.

Siste fra forsiden