Telialigaen - Playerunknown's Battlegrounds

Oilers omsider klare for å bevise at de hører hjemme i PUBG-toppen

Samtidig tok Nordic Fury et viktig stikk i kampen om fjerdeplass i Telialigaen.

PUBG Corp., Privat (Montasje: Gamer.no)

Tirsdag møttes Norges fremste PUBG-lag til nok en runde i Telialigaen. Som vi etter hvert har blitt vant til var det ingen som kunne gjøre noe med de tre store – GameFraym, Apeks og Celestial – men bak går kampen for fullt.

Denne gangen var det Oilers som snek seg nærmest toppen, etter det som foreløpig har vært en skuffende sesong. Kaptein Sondre «Dev1ant» Hansen tror gutta omsider begynner å finne formen og at tiden er inne for å vise at Oilers hører hjemme i toppen.

Fortsatt helt jevn mellom GameFraym, Apeks og Celestial.
Telialigaen.no

– Vi håper at vi begynner å finne tilbake til formen vi hadde under PCS (en av årets største PUBG-turneringer, journ.anm) som var før sesongen. Vi vet også at det har vært litt blandede meninger om hvordan vi kom til å prestere denne sesongen, men vi ønsker å bevise at vi hører hjemme her, sa Hansen til Gamer.no.

Du kan se Playerunknown's Battlegrounds fra Telialigaen hver tirsdag på Gamer.no sin Twitch-kanal. Fem kamper spilles hver uke, fra klokka 19:00.

– Hjelper på selvtilliten

Med et ensifret antall plasseringspoeng på femten kamper er det ingen hemmelighet at Oilers slet seg gjennom sesongens tre første runder. Lettelsen var derfor stor da ting endelig begynte å løsne på tirsdag, selv om gutta gjerne skulle hatt med seg enda noen flere poeng her og der.

– Synes kampene i dag gikk relativt bra, med tanke på hvordan vi har prestert de tre første ukene. Før dagens runde hadde vi kun med oss ni fattige plasseringspoeng, noe vi tredoblet i dag. Det er likevel et par av dagens kamper hvor vi absolutt skulle sanket flere poeng, mente Hansen.

Oilers-spilleren legger ikke skjul på at laget hadde litt flaks med PUBG-tilfeldighetene denne runden. Samtidig påpeker han at spillet generelt satt godt på tirsdag, og gutta var mer samkjørte enn tidligere runder.

– Vi har absolutt heldigere med sirkelen i dag enn vi har vært tidligere, men vi var også raskere med å bli enige om hvordan vi ville spille når vi var utenfor sirkelen. Samtidig drar vi med oss litt momentum etter å ha spilt oss til finale i DRGN Amateur League, noe som hjelper på stemningen og selvtilliten etter en skuffende start.

LES OGSÅ: Celestial jager PUBG-toppen etter sesongens hittil beste prestasjon »

Nordic Fury holder fjerdeplassen

«AveiMil» og Nordic Fury holder en knapp ledelse i kampen om fjerdeplasen.
Privat

Like bak Oilers var det Nordic Fury som holdt seg nærmest toppen. Laget som ligger på den utsatte fjerdeplassen i Telialigaen klarte ikke å tette igjen luka til trioen foran, men økte forspranget så smått til de jagende konkurrentene. Alt i alt en blandet uke, konstaterer Sindre «AveiMil» Dreyer.

Les også
Anmeldelse: Playerunknown's Battlegrounds

– Vi er sånn rimelig fornøyd med sluttresultatet. I to av kampene går vi på store smeller veldig tidlig som vi er mindre fornøyd med. Vi klarer så å plukke en seier litt ut av ingen ting etter flere vanskelige rotasjoner på Miramar, så det er vi godt fornøyd med.

Gitt kvaliteten på motstanden denne sesongen sier Nordic Fury-gutta seg fornøyde med foreløpig fjerdeplass. Realistisk sett tror «AveiMil» at veien opp til pallen kan bli hakket for lang, men man kan aldri utelukke noe i PUBG.

– Alt er mulig. Hvis sirkelgudene er med oss så er topp tre innen rekkevidde. Men lagene over oss er på papiret sterkere og forventer nok å fullføre Telialigaen over oss med god margin. Jeg er veldig fornøyd hvis vi regelmessig klarer å være med å kjempe blant de fem beste.

Neste runde med PUBG i Telialigaen går av stabelen 10. november. Du kan følge kampene direkte fra klokken 19:00 på Twitch-kanalen til Gamer.no.

Slik ser tabellen ut etter fjerde PUBG-runde i Telialigaen.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden