Sigurd «MV» Schmidt-Hansen

Oilers signerer «MV»

Erstatter «SLY» og flytter til Stavanger.

Sigurd «MV» Schmidt-Hansen gjør comeback.
Privat/Oilers

DISSE SPILLER FOR OILERS

Vis mer

Jesper «Jimbo» Kamsrud
Håvard «kfreq» Ytreland
Eskil «LaX» Bjørnsen
Sigurd «MV» Schmidt-Hansen
Johann «Saasinho» Saasen

Søndag ettermiddag annonserte Oilers sin nyeste signering til Counter-Strike-laget sitt. Ut går Steffen «SLY» Amundsen, og erstattes av Sigurd «MV» Schmidt-Hansen.

Stortalentet Schmidt-Hansen la egentlig karrieren på hylla for et par år siden, da han ikke hadde mulighet til å delta i Valve-turneringer grunnet en utestengelse han pådro seg i ung alder. Valve endret denne restriksjonen i midten av april, noe som gjør at man kan fortsatt delta om utestengelsen er mer enn fem år gammel om man aldri har deltatt i en Valve-turnering før.

Daglig leder i Oilers, Hilde Gunn Ørland forteller til Gamer.no at de gleder seg til å få «MV» på laget.

– Sigurd har en unik personlighet som vil passe perfekt inn i teamet vårt. Han har allerede vist seg som en utøver som utelukkende er en lagspiller, han er fleksibel og i aller høyeste grad samarbeidsvillig. Hans verdier og meninger vil bidra positivt for å videreutvikle klubben. Den nye femmeren er et utrolig spennende og dynamisk team. I tillegg er «MV» målbevisst, og ønsker å bidra til å bygge videre på det vi har startet her i Oilers, sier Ørland.

Hun forteller videre at Schmidt-Hansen flytter til Stavanger som en del av avtalen. Der skal de jobbe tett sammen på mange fronter.

– Vi fokuserer ikke bare på Counter-Strike, men også på fysisk trening, kosthold, og gode søvnrutiner. Her er «MV» en pådriver for å videreutvikle disse satsingsområdene sammen med oss. I sommer skal vi ha en velfortjent teambuilding i nydelige omgivelser. Med en komplett line-up, et dyktig og faglig trenerapparat i Simon Arestrup og Markus Barkved er vi klar for neste sesong.

LES OGSÅ: Klassikeren Train fjernes fra kartrotasjonen i Counter-Strike

– Naturlig avgjørelse

Sigurd «MV» Schmidt-Hansen gjør comeback.
Privat/Oilers

Hovedpersonen selv sier til Gamer.no at valget om Oilers var relativt enkelt.

– Valget falt ganske naturlig på Oilers for min del. De har samme mål og ambisjoner som meg. Jeg har fått et godt inntrykk av både klubben, trenerne og spillerne i laget. I Oilers har jeg også muligheten til å kunne trene på dagtid, og flytte til Stavanger som var veldig positivt for meg. Jeg skal nå satse fulltid på Counter-Strike, og da vil jeg gjerne at resten av laget også skal det for å kunne nå de målene vi har satt oss. Vi får også muligheten til å trene på kontoret i DNB Arena, som er veldig bra for både treningen sin skyld og det sosiale i laget.

Nettopp det at Valve løftet på restriksjonene er grunnen til at spilleren returnerer.

– Jeg kommer tilbake nå etter å ha lagt opp på grunn av at VAC-reglene har endret seg, og dette gir meg muligheten til å kunne delta i turneringer som jeg ikke kunne før. Jeg har fått utrolig mye god støtte fra det norske miljøet, og jeg følte at det riktige valget er å gi hundre prosent, som jeg aldri har hatt muligheten til før.

Les også
Uavgjort i toppoppgjøret: – Vi klarte å nullstille oss selv

Schmidt-Hansen skal satse, og er motivert. Han flytter også til Stavanger, noe han selv gleder seg til.

– Motivasjonen min fremover nå er skyhøy, jeg skal gi alt for at både laget og meg selv, slik at vi kan utvikle oss i riktig retning. Dette laget kan komme veldig langt, så lenge vi legger inn de timene som trengs, og trener på riktig måte. Stavanger virker som en fin by, og det er en god mulighet for å kunne både bo og trene med spillerne i Oilers. Har vært flere ganger i Stavanger før, og gleder meg nå til å bo der.

Stortalentet har satt seg klare mål både personlig og for laget, og håper å kunne følge opp de raskest mulig.

– Mitt personlige mål er å kunne utvikle meg som spiller og lagkamerat, og i løpet av 2022 ønsker jeg å kunne spille på det høyeste nivået i verden. Dette er noe jeg tror jeg kan få til her i Oilers, med både de spillerne, trenerne og fasilitetene vi har i klubben. Målet for laget er å vinne Telialigaen, rykke opp i ESEA, kvalifisere oss til en storturnering og vise oss frem internasjonalt, avslutter Schmidt-Hansen.

Siste fra forsiden