OGN Overwatch Apex League

«Onigod» på vei til sluttspill i koreansk storturnering

Reunited gjorde jobben mot LuxuryWatch Blue.

Norske Stefan «Onigod» Fiskerstrand spiller på Overwatch-laget Reunited.
Yong Woo "Kenzi" Kim

Kun seier mot LuxuryWatch Blue var godt nok for Reunited, som har nordmannen Stefan «Onigod» Fiskerstrand på laget, i OGN Overwatch Apex League i deres siste gruppespillkamp i storturneringen.

LuxuryWatch Blue tok første stikk på kampens eneste «control»-kart, men i «escort»- og «assault»-rundene hadde Reunited god kontroll og vant til slutt 3-1. Reunited ligger nå på andreplass i gruppe D, som kvalifiserer til avansement til gruppespillet.

Dagens motstander ligger på plassen bak og har en kamp tilgode. De skal ut mot gruppeleder RunAway, som slo Reunited 3-0 i første kamp. Reunited er avhengig av at LuxuryWatch Blue ikke vinner for å være sikre på avansement.

Forventet overtak

«ONIGOD» (andre fra venstre) med lagkameratene i Reunited.
REUNITED

– Vi har store forventninger til denne kampen. Vi har dessverre nesten ikke trent noe på 2 uker siden «Winghaven» og «UnFixed» har var på BlizzCon får å delta i Overwatch World Cup, men vi har øvd så mye som mulig de få dagene vi hadde etter de kom tilbake til Korea. Vi føler at vi kommer til å ha overtaket i den kommende kampen, sa «Onigod» til Gamer.no i forkant av fredagens kamp.

Det er ikke bare ære som står på spill i turneringen. Klarer Reunited å avansere fra gruppespillet får nordmannen og lagkameratene muligheten til å spille om opptil førstepremien på rundt 750 000 kroner.

– Vi satser naturligvis til å komme oss så høyt som mulig, sier «Onigod».

Preget av jetlag

Reunited tapte sin første kamp mot RunAway 3-0, og Onigod tror han var preget av døgnvillhet etter å ha reist halve kloden rundt få dager før kampen.

– Tapet mot RunAway var selvfølgelig et nederlag. Jeg tror det hadde litt å gjøre med at jeg fortsatt var døgnvill etter å ha ankommet til Seoul tre-fire dager før den første kampen vår, i tillegg til omrokering på rollene i laget. Vi merker heldigvis store forbedringer etter hver dag vi øver sammen.

I kamp nummer to, mot Team KongDoo Panthera reiste Reunited imidlertid kjerringa og vant 3-1.

Skryter av lagkamerat

På Reunited er Onigod lagkamerat med russiske Andrei «uNFixed» Leonov, som spilte VM-finale på Blizzcon i helgen. Russland slo ut Frankrike og Finland på sin vei gjennom mesterskapet, men måtte se seg slått av Sør-Korea i finalen.

Les også
Anmeldelse: Overwatch

– «UnFixed» er uten tvil en av de beste all-round spillerne i Overwatch, noe som gjør at om vi trenger enten en tank eller «damage dealer» kan vi stole på at han får jobben gjort i den rollen. Jeg vet at jeg spiller med en av de beste spillerne i Overwatch, sier «Onigod».

Siste fra forsiden