Onlineslåssing fra Bayonetta-skaperne

Platinum Games avslører actionspillet Max Anarchy.

Platinum Games har noen svært vellykkede actionspill på merittlista. Bayonetta ble kronet med karakteren 8 av 10 for blant annet «kanskje det beste kampsystemet noen sinne» i vår anmeldelse, og senest i høst stakk actionspillet Vanquish av med karakteren 9 av 10 hos oss.

Nå hiver det samme studioet seg inn i kampen om online-spillere. Max Anarchy blir selskapets første onlinebaserte kampspill, og skal få støtte for mange spillere over nett. Blant annet vil det være mulig å spille som Jack fra sorthvitt-voldsorgien MadWorld, som denne gangen dukker opp i farger.

Ifølge Andriasang, som har lest en artikkel i det japanske spillmagasinet Famitsu, kaller utviklerne spillet for noe som løselig kan oversettes til «Multiplayer Melee Fighting Action». Spillet vil få en historiemodus i tillegg til ulike onlinemodi med både samarbeid og alle-mot-alle.

Famitsus skjermbilde fra spillet viser ifølge Adriasang kamp med både motorsag og brannfakkel. Med Platinum Games' forkjærlighet for voldsskildringer som grenser til det absurde kan vi antagelig vente oss ganske spektakulære scener og våpen.

Det er ellers få detaljer som har sluppet ut på den store verdensveven, men vi loves mer informasjon i løpet av uka. Spillet kommer til PlayStation 3 og Xbox 360 i løpet av året.

Siste fra forsiden