Utsettelse for The Conduit 2

Oppfølger drøyer

Vi må vente en god stund til på det Wii-eksklusive skytespillet.

Det første The Conduit lykkes relativt godt i å gi oss en skikkelig actionorientert skytespillopplevelse på Wii. Likevel var det soleklart at potensialet for noe enda større så absolutt var der.

Arrrrrrrrrrgh!

Derfor var det ingen overraskelse da High Voltage Software annonserte en oppfølger. The Conduit 2 skulle opprinnelig kommet i årets julerush, men med relevante konkurrenter som Call of Duty: Black Ops og GoldenEye 007 hadde risikoen for å bli nedprioritert av spillere vært ganske stor.

Det er nok dette som er hovedgrunnen til at spillet nå er flyttet til første kvartal 2011. Sega bekrefter også at spillet ikke bare vil støtte Wiis bevegelsesfølsomme kontroller, men også Classic Controller og Classic Controller Pro. Det skriver GameSpot.

Enspillerdelen vil ta opp tråden fra det første spillet, der en invasjon fra rommet herjer Washington D.C.. Vi loves dynamiske omgivelser og gigantiske sjefsfiender. Når det gjelder flerspiller vil mulighetene for samarbeid bli enda bedre, samt at Sega vil gjøre det vanskeligere å jukse når det spilles på nett.

Anmeldelsen leser du selvsagt her på Gamer.no.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden