Tilbake til Kharkov

Oppgjør på østfronten

Gjett hvilken krig neste strategispill fra Paradox er lagt til.

Det kan virke som det er intens konkurranse mellom Paradox, Matrix Games og Battlefront.com om å dekke så mye av Andre verdenskrig som overhode mulig. Matrix Games har allerede sluppet et strategispill lagt til den ukrainske byen Kharkov under Andre verdenskrig, og Paradox vil selvsagt ikke være dårligere.

Grått og skittent på østfronten

I samarbeid med spillutvikler Graviteam har de kunngjort Achtung Panzer: Kharkov 1943. Som tittelen tilsier omhandler spillet forsvaret av Kharkov i 1943. Tyskerne har startet Operasjon Panter for å drive Den røde armé ut av byen, men russerne har ikke tenkt å gi seg uten durabelig motstand. Som enten russerne eller tyskerne skal du krige i seks forskjellige scenarioer (med både turbasert strategi og taktiske kamper i sanntid) og avgjøre det endelige utfallet av forsvaret av Kharkov.

Utvikler lover et stort fokus på historisk nøyaktighet, og alt fra områdene du kjemper i til kjøretøy og soldater skal være tro mot virkeligheten. Til sammen har de to sidene over 40 typer våpen og kjøretøy, og totalt 87 forskjellige stridsenheter.

Detaljnivået skal også være svært høyt, og vi loves blant annet realistisk skade på våpen og omgivelser, soldater med ulik moral og erfaring og prosjektiler som følger fysikkens lover til punkt og prikke. Den kunstige intelligensen er visstnok svært god, og skal reagere effektivt på de taktikkene du bruker.

Achtung Panzer: Kharkov 1943 kommer en gang i løpet av kvartalet.

Siste fra forsiden