En av de lette i King of Nordic

– Oppkjøringen til Telenorligaen har ikke vært optimal

Nordavinds inngang til Telenorligaen har ikke vært heldig i følge Haris «H4RR3» Hadzic. Fredag varmer han opp i King of Nordic med En av de lette.

Haris «H4RR3» Hadzic spiller med En av de lette i ukens King of Nordic.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

Telenorligaen står på trappene, men før den tid får vi en forsmak på sesongen når En av de lette skal ut King of Nordic. Den nordiske turneringen returnerte forrige uke, uten at Norges representant hevdet seg stort.

Nå får mikslaget En av de lette prøve seg, og Haris «H4RR3» Hadzic har fått med seg en sterk lagoppstilling for fredagens sluttspill. Nordavind-spilleren forteller at de meldte seg på King of Nordic kun for gøy.

– Vi meldte oss opp for å kose oss i kvalifiseringen fordi vi er fem gutter som liker å spille litt sammen på FaceIt.

Se King of Nordic-sluttspillet fredag fra klokken 19:05 »

– Jeg ønsker han masse lykke til

DISSE SPILLER FOR EN AV DE LETTE

Vis mer

Haris «H4RR3» Hadzic
Håkon «hallzerk» Fjærli
Jon Erik «ztk» Øygarden
Haakon «Radifaction» Tholo
Erik Hansen «truth» Dyrnes

Selv med sitt sterke mikslag mener Hadzic ikke de beste spillerne alltid må være med. Samtidig må Norge unngå å bli fullstendig overkjørt uke inn og uke ut.

– Det er nok ikke viktig at de beste spillerne deltar men kanskje litt positivt at man kommer seg forbi første runde og ikke blir ydmyket hver uke.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Nordavind-spilleren varsler et sultent mannskap fredag kveld.

– Jeg tror vi har relativt gode sjanser til å vinne King of Nordic med det mannskapet vi har her.

En av Hadzics lagkamerater fredag har valgt å satse videre utenlandsk. Erik Hansen «truth» Dyrnes flytter til Kina og har signert for BTRG. Hadzic synes det er spennende at noen tar et så vågalt valg.

– Fett at «truth» tør å ta det valget og jeg ønsker han masse lykke til i Asia, han kommer til å klare seg fint, spår Hadzic.

Ekspertene og redaksjonen har nylig spådd utfallet av den kommende Telenorligaen-sesongen. Hadzic selv sier han ikke ønsker å komme med et tabelltips, men spår hvilke fire lag han tror havner i sluttspillet.

Les også
Seriespillvinneren i Telialigaen inviteres til stor Blast-kvalifisering

«H4RR3» SIN TOPP FIRE

Vis mer

Nordavind
Apeks
Momentum
Demise

– Tabelltips for Telenorligaen er ikke noe jeg tenker mye på, men om jeg skulle tippe er det oss, Apeks og Momentum som er bankers og kanskje Demise sniker seg inn på fjerdeplass, resten er umulig å tippe.

Hadzic avslører også at Nordavind ikke har hatt den beste innledningen til sesongen.

– Oppkjøringen til TL har ikke vært optimal, men jeg forventer vi presterer godt uansett og vinner, avslutter Nordavind-spilleren.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4700 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 28 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 1. februar.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden